Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

20 % rabatt på alle vindusviskere!

God sikt er svært viktig for å kunne kjøre trygt i trafikken, og vindusviskerne dine bør byttes ut med jevne mellomrom. Når viskerne etterlater seg striper på ruta etter visking, er det tegn på at det er på tide å kjøpe nye.

I oktober får du 20% på alle vindusviskere hos oss. Vi er selvsagt behjelpelige med å sette på nye viskere dersom du ønsker det.

Vindusviskerkampanje2.jpg

Hva er viktig å vite om vindusviskere?

Selve viskerbladet består av myk gummi som blir hard og gjør en dårlig jobb etter en tid. Slitte vindusviskere kan også føre til varige skader på ruta. Ifølge Statens Vegvesen er det fornuftig å skifte vindusviskere en gang i året. Hos Gumpens forhandlere hjelper de deg å finne vindusviskere som er riktige til din bil slik at sikten blir optimal. 

Nye viskere før vinteren

På vinteren blir vindusviskerne ekstra utsatt fordi gummien blir ekstra sprø på grunn av temperatur, nedbør og is. I værste fall kan ødelagte viskere føre til at metall skraper opp ruta og svekker den. Et godt tips for å forlenge levetiden på gummien er å ikke la viskerne gjøre jobben med å skrape is, og å passe på at ikke viskerne er frosset fast når du starter de en tidlig frostmorgen.

Bytt ut vindusviskerne årlig

Vindusviskerne er slitedeler som påvirkes av ytre påkjenninger, og det er hovedsakelig gummien som slites først. Dette ser man fort ved at det lages striper på vinduene, viskerne bråker mer enn normalt og det legger seg en grå film av smutt og asfaltrester. Selv biler som ikke brukes gjevnlig vil trenge nye viskere, da gummi anses for å være ferskvare. 

Jevnlig vedlikehold forlenger levetiden

Hyppig vask av vindusviskerne vil hjelpe til å forlenge levetiden på gummien. For å rengjøre vindusviskerne bruker du en mild såpe beregnet til formålet, og pass på at viskerne står i serviceposisjon før du løfter de opp fra ruta. 

Husk spylervæske

Det er ingen god idé å kjøre viskerne over en tørr frontrute. I tillegg til at lyden som lages gir alle i bilen grøssninger, er dette også med på å forringe kvaliteten på vindusviskerne dine. 

Finn riktige viskere til din bil

Vi vil hjelpe deg å finne riktige vindusviskere til din bil. Da vil du hindre unødvendig slitasje på frontruta og sikre god sikt. Dette er essensielt for trygg of forsvarlig kjøring!