Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdatert 16.mars 2020

I en tid som preges av usikkerhet rundt Covid19-smitte har vi i Gumpens Auto innført strenge interne tiltak for din sikkerhet ved besøk hos oss.

Her har vi samlet noen tjenester vi kan tilby til de som har behov for det:

> Ønsker du prøvekjøring av demobiler, leverer vi og henter på døra. Send inn et skjema via våre nettsider, eller ta kontakt på telefon.
> Har du en leasingbil som du ønsker å forlenge leien på kan du ta kontakt med oss så finner vi en minnelig løsning med situasjonen tatt i betraktning.

Vi vil etterstrebe å levere disse tjenestene så langt bemanningen strekker til, og innenfor trygge rammer.

Du er fremdeles hjertelig velkommen til alle våre butikker.
> Alt som blir berørt på bilene vaskes grundig etter bruk, hver gang. Dette gjelder alle våre biler i utstilling, demobilene, verkstedbiler og selvfølgelig våre kunders biler.
> Det er innført strenge regler for håndvask hos samtlige av Gumpens forhandlere
> Vi hilser på hverandre som før, men vi unngår håndhilsing og annen berøring
> Vi holder god avstand mens vi prater sammen, og unngår unødvendig reisevirksomhet

Ekstra tjenester vi tilbyr i denne perioden:
Bruktbil
Service

Vi følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og har iverksatt følgende tiltak i hele vår organisasjon:

-> Vi har desinfiserende middel tilgjengelig i alle soner på våre anlegg, tilgjengelig både for kunder og våre medarbeidere.

-> Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, mm.)

-> Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.

-> Vi ber alle våre kunder om å ha lav terskel for å avlyse eller utsette besøk på våre anlegg ved dårlig form, eller mistanke om smittefare. Vi er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet.

-> Vi håndhilser ikke, og unngår all kroppskontakt i våre anlegg.

-> Vi har ingen fellesmåltider eller kantinedrift i denne perioden, for å unngå den smitterisikoen dette kan innebære.

-> Videre oppfordrer vi alle våre kunder til å sette seg godt inn i Folkehelseinsittuttets anbefalinger i møte med koronaviruset

Hensynet til folkehelsa, og helsesituasjonen til våre kunder og medarbeidere, har naturligvis den aller høyeste prioritet. Vi følger situasjonen tett, og er klare for å implentere flere og sterkere tiltak om det blir nødvendig.

Du kan være trygg på at vi gjør alt vi kan for å ivareta alle våre kunder, og vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vår håndtering av denne situasjonen. Ta gjerne kontakt via telefon eller epost, så svarer vi så snart vi kan.

Vi ber om forståelse for at dette arbeidet kan ta noe tid, men at vi skal sørge for at alle får hjelpen de trenger.

Med ønske om en frisk hverdag,
Gumpens Auto Grenland