Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 22.mars 2021

Kjære kunde! Grunnet utviklingen i situasjonen og de nye retningslinjene rundt koronaviruset vil de fysiske salgsavdelingene hos våre forhandlere i Grenland holde stengt. Alle våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider både på telefon og mail.

Vi vil tilpasse våre rutiner for at du som kunde fortsatt vil oppleve å bli godt ivaretatt. Prøvekjøring av biler for salg kan skje utenfor butikken eller hjemme hos deg som kunde. Overlevering av biler vil foregå utenfor våre lokaler med strenge smittevernstiltak.

Vårt verksted er åpent som normalt. Inn- og utlevering av bil vil foregå med strenge smitteverntiltak. Delesalg over disk er imidlertid stengt.

Det vil dessverre ikke bli mulighet for å vente inne hos oss mens din bil er på verksted. Grunnet skjerpede krav er vi nødt til å stenge ventesoner og kundelounge. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.